28 Mayıs 2012 Pazartesi

Taylan için bir tüp kan

Taylan için uygun kemik iliği arıyoruz!!!
16 yaşında ki LENFOMA (t hücreli hepatosplenik gamma delta lenfoma-nadir bir lenfoma tipi) ve LÖSEMİ hastası Kuzenim Taylan için çok acil kemik iliği nakli gerekmektedir. Sizlerde bir tüp kan vererek arayışımıza destek olabilirsiniz. Taylan Gazi Üniversitesi Hastanesi 15. katta "Lösemi Servisi" nde yatmaktadır.   Annesi, Canan Çiftçi' nin telefon numarası: 0 538 865 44 92
Ankara’dan ilik donörü olmak isteyenler: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, İbni Sina Hastanesi, Akrabalık Dışı Kemik İliği ve Kordon Kanı Bankası Tel:(312) 508 24 44. (1.Kat - İç Hastalıkları Polikliniği, Kapı No:13)
İstanbul’dan ilik donörü olmak isteyenler: Çapa Tıp Fakültesi İlik ve Doku Nakli Merkezi
İzmir’den ilik donörü olmak isteyenler: Ege Üniversitesi Kan Merkezi irtibat no: (232) 390 40 29 ' a başvurabilirler. 
Lütfen ulaşabileceğiniz herkese iletin, destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

25 yorum:

  1. İstanbuldayım uyup uymadığını nasıl bilebiliriz ?

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar, sizin çapa tıp fakültesine giderek 1 tüp kan vermeniz yeterli olacaktır. Onlar ileri tetkikler yaparak sizin sonuçlarınıza göre uyumlu ise dönüş yapacaklardır. Ayrıca kemik iliği donörü olmak için kan vermeye gittiğinizde hastanelerde sıra beklenmemektedir. Bilginize.

    YanıtlaSil
  3. hemen duyurdum çok geçmiş olsun.

    http://soncizgi.blogspot.com/2012/05/taylan-icin-uygun-kemik-iligi-aranyor.html

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkürler gülşen hanım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim lafı mı olur. umarım bir an önce iyileşir şifa bulur güzel haberler alırız sizden.

      Sil
  5. inşallah tekrar teşekkür ederiz. Taylan çok seviniyor, seni duyuruyolar, paylaşıyorlar dediğimiz zaman. Herkese çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. çok duygulandım sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. Bloguma alıyorum... Dilerim tez zamanda bulunur :(

    YanıtlaSil
  8. geçmiş olsun..sormak istedigim bir sey var. kızılay'a kan bagısı yapıldıgında da test yapılıyor mu?

    YanıtlaSil
  9. Bildiğim kadarıyla yapılmıyor. İleri testler gerektirdiği için bu testler sadece Ankara İbnisina ve İstanbul Çapa tıp fak.de yapılıyor. Diğer iller kanları bu merkezlere gönderiyorlar.

    YanıtlaSil
  10. Gamze Akbas'in hastaligi vesilesiyle İlik donörü olmak icin esimle basvurumuzu yapmistik. Umarim eslesmeler sonucunda bizimkilerden biri cikar da, bir an once derdinize deva olabiliriz. o zamana kadar aramaya ve umut etmeye devam. dualarimiz sizinle...

    YanıtlaSil
  11. Taylan kardesim icin cuma gunu ege universitesine teste gidecegim.sayfamda paylasiyorum bilgileri diger arkadaslar da duyarli davranacaklardir.05335065901 den ulasabilirsiniz.
    Taylana izmirden selamimi iletin lutfen.gerekirse hergun bir gonullu buluruz.O sadece iyilesince yapacaklarinin planlarini yapsin ve inansin...
    Sevgiler
    İsmail Karabudak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ismail bey, çok teşekkür ederiz. İlginiz ve sağ duyunuz için..Bizi çok mutlu ettiniz. Biz çok inanıyoruz, çok umutluyuz. Belki hemen uygun verici bulunursa sezon bitmeden denize bile gireriz belki diye düşünüyoruz... Sevgiler, sağlıkla kalın..

      Sil
  12. başka şehirlerden bağış mümkün mü?

    YanıtlaSil
  13. ilik için kan vermeye gittigimizde taylanın ismini vermemiz gerekiyor degilmi,ben taylan çiftçi adlı hasta için geldim vs. gibi? yoksa sadece kanımızı veriyoruz uygun olanı hastane kendisimi bagışlıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar, öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz. Başka şehirlerde kan vererek kargoyla gönderenler oldu merkezlere. Kan verirken de Taylan' ın adına vermiyorsunuz kanı, genel verici oluyorsunuz. Uygun olursa eğer size geri dönüş yapılıyor. çok sağolun..

      Sil
  14. Merhaba kocaelideyim ve yakın zamanda istanbula gelemeyeceğim devlet hastanesıne gidip başvuru yapmam yeterli mi birde 15 yaşındayım ama yaş sınırı yok değil mi ?

    YanıtlaSil
  15. Merhabalar, öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz. Yaş sınırı var. 18 - 55 yaş arasındakiler verebiliyor. yinede çok sağolun..

    YanıtlaSil
  16. Mrb bilgim olmadigi icin fazla konusamiycam fakat elimden geleni yapicam inşallah faydamiz olur

    YanıtlaSil
  17. Merhabalar,
    Elimden geldiğince size gerek blogumda gerekse diğer sosyal ağ sayfalarımda destek vereceğim. Derdi çeken bilir derler ya, size de şifa gelecek,benim gibi sağlıklı can olacaksınız!İnanıyorum,dualarım sizinle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydınlar,
      Öncelikle ilginiz, güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz.. İnşallah iyi olacak bizde çok inanıyoruz. Olumlu enerjinizin Taylan'a ulaşacağına inanıyorum.
      Sevgiler, sağlıkla kalın..

      Sil